Greenlux Lighting Solutions Oy antaa SMART-kosketusnäytölle täydet viisi tähteä!

Greenlux Lighting Solutions Oy on Helsingissä vuonna 2007 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa led-valaisimia niin yleisvalaistuksen kuin kasvivalaistuksen tarpeisiin. Yleisvalaistuksen puolella Greenluxin asiakkaita ovat vähittäismyymälät, parkkihallit, varastot sekä teollisuustilat ja kasvivalaistuksen puolella muun muassa kasvihuoneet yli 50 eri maassa.

 

Tehostaakseen organisaationsa työskentelyä ja palvellakseen asiakkaitaan paremmin, Greenlux päätti luottaa interaktiivisten näyttöjen pioneeriin SMART Technologiesin SMART Board -kosketusnäyttöihin.  “Halusimme muuttaa presentaatiomme kerralla nykyaikaisiksi ja sen vuoksi valitsimme organisaatioomme SMART-kosketusnäytön” Nelly Hakala Greenluxilta kertoo.  

 

SMART GX-mallissa oli kaikki Greenluxin tarpeet edullisesti 

Organisaation kosketusnäytöksi valikoitui SMART GX-sarjan 75” näyttö sen kattavien ominaisuuksien vuoksi. SMART GX-sarja tarjoaa edulliseen hintaluokkaan poikkeuksellisen hyvät työkalut, kuten monikosketuksen, monipuoliset Whiteboard työkalut, integroidun nettiselaimen, omien laitteiden langattoman peilauksen sekä mahdollisuuden työstää oman läppärin näkymää SMART-kosketusnäytöllä. 

 

Jo pelkästään lyhyen käyttökokemuksen jälkeen Greenluxin väki on positiivisesti yllättynyt SMART-kosketusnäytön ominaisuuksista. “Kosketusnäyttö on ollut ahkerimmin käytössä myyjillämme” Nelly Hakala Greenluxilta tiivistää.  Myyjä voi tehdä presentaatiot, koulutukset tai vaikkapa Teams- kokoukset SMARTilla, oman läppärin ollessa kytkettynä SMARTiin. SMARTin digitaalinen muste mahdollistaa esimerkiksi merkinnät suoraan PowerPoint –esitykseen, jolloin merkinnät tallentuvat tarvittaessa suoraan alkuperäiseen tiedostoon. Näin ei tarvitse enää lähetellä erillisiä kalvoja ja kaikki hoituu helposti yhdellä ratkaisulla. 

 

SMART-ratkaisut istuvat täydellisesti Greenluxin vahvoihin arvoihin 

 

Greenlux Lighting Solutions Oy kokee, että avain menestykseen löytyy rehellisyydestä, kunnioituksesta sekä viestinnästä. Organisaatio kannustaa kaikkia ilmaisemaan oman mielipiteen ja ideat mahdollisimman avoimesti. SMART onkin oivallinen kumppani vahvistamaan Greenluxin viestintää moderneilla kosketusnäyttöratkaisuilla, jotka suorastaan kannustavat vuorovaikutukseen, yhteistyöhön ja uusien ideoiden jakamiseen. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen periaatteet kuuluvat myös Greenluxin arvoihin ja näitä tärkeitä periaatteita tukemaan soveltuvat SMARTin uusimmat kosketusnäytöt, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa olemalla markkinoiden vähiten virtaa kuluttavat vaihtoehdot.  

 

Tyytyväisyyttä viiden tähden verran 

Yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta ja yhteistyö SMART –ratkaisujen jälleenmyyjänä toimineen Avokin sekä SMARTin maahantuoja Nut Ideasin kanssa on toiminut moitteettomasti. “Kunhan saamme hyödynnettyä yhä enemmän SMART-kosketusnäytön ominaisuuksia, se tulee olemaan entistä tehokkaampi työkalu meille” Nelly Hakala Greenluxilta tiivistää.  

 

Tutustu tarkemmin 

SMART Board älynäytöt ja ohjelmistot yrityksille ja organisaatiolle (smartteknologia.fi) 

Etusivu – Greenlux 

 

Kiinnostuitko SMART-ratkaisuista yrityksenne toimitiloihin? Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme pian yhteydessä ja keskustellaan tilanteestanne lisää

Varaa esittely tai kysy lisää

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita kokous- ja tiimityöskentelytapoja. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne lisää!