SMART Business -palvelut

 

SMART Business -palvelut kattavat eri tiimien välisen digitaalisen yhteistyön tarpeet, jossa jo olemassa olevien ohjelmistojen ja etäohjelmistojen (esim. Teams, Zoom) käyttöä rikastutetaan eri toimipisteiden ja etäosallistujien vuorovaikutusta lisäävillä työkaluilla sekä työnkulkua nopeuttavilla ominaisuuksilla.

SMART Board -kosketusnäytöt ja Team Works -ohjelmistoalusta tuovat eri neuvotteluhuoneet ja etäosallistujat samaan työtilaan. Tiimit työskentelevät helpommin etäkokouksissa muokattavien älynäyttöratkaisujemme avulla.

Koulutus- ja asennuspalvelumme

Tarvekartoitus ja kokonaisratkaisun valinta etäpalaverien laitehankintoihin

Kustannustehokkaat palvelumme perustuvat tarvekartoitukseen, jonka perusteella räätälöimme asiakkaan tarpeita ja liiketoiminnan tavoitteita vastaavan kokonaisratkaisun. Valtuutetut asennuskumppanimme hoitavat laitteiden ja ohjelmistojen asennukset.

SMART-laitteiden ja -ohjelmistojen asennukset kiinteisiin ja muunneltaviin kokoustiloihin

Meiltä saat myös konsultointia kokoustekniikkaa koskien heti suunnitteluvaiheessa. SMART -laitteiden, kuten kosketusnäyttöjen, ja SMART -ohjelmistojen asennukset voidaan toteuttaa kiinteisiin tai muunneltaviin kokous-, tiimityö- ja yhteiskäyttötiloihin. Valtuutetut asennuskumppanit hoitavat älylaitteiden ja ohjelmistojen asennukset.

Miten käytän SMART älynäyttöä ja käytän ohjelmia tehokkaasti?

SMART älynäytön sekä muiden ratkaisujen sujuva ja tehokas käyttöönotto edellyttää teknologiaratkaisun ja uusien toimintatapojen integrointia. Kokeneet kouluttajamme opastavat SMART kosketusnäyttöjen sekä ohjelmistojen käytössä ja hyödyntämisessä erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä.

Sertifioitujen kouluttajiemme tuottamilla perus-, erikois- ja jatkokoulutuksilla takaamme asiakkaillemme sujuvan käyttöönoton.

Kehitämme SMART tuotteita ja palveluita jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa

Ylläpito- ja tukipalveluilla sekä mm. uusien käyttäjien koulutuksilla asiakkaamme saavat sujuvuutta ja jatkuvuutta SMART-ratkaisujen tehokkaaseen käyttöön. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän kaipaamia ominaisuuksia ja uusia innovatiivisia ratkaisuja etänä järjestettäviin kokouksiin ja tapaamisiin.

SMART älynäytön ja ohjelmiston voi myös hankkia rahoituksella

Tarjoamme yrityksille myös rahoitusratkaisuja, joilla voidaan siirtyä tuottavan työskentelyn maailmaan kohtuullisella kuukausimaksulla. Kysy lisää meidän älynäytöistä, ohjelmista sekä kehityksestä ja pyydä meidät näyttämään SMART-ratkaisujen ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka avautuvat parhaiten livedemon kautta.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton demoesittely jo tänään!

SMART ratkaisut valtuutetuilta jälleenmyyjiltä

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita ja tietoturvallisia kokous- sekä tiimityöskentelytaitoja. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää teidän tarpeista.