SMART täyttää kaikki Björn Borg Finland Oy:n teknologiatoiveet

Ikoninen Björn Borg – tyyliä joka tilanteeseen 

 

Björn Borg Finland Oy:n toimisto Helsingin Vilhovuorenkadulla on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja vaatetukseen, kenkiin ja laukkuihin. Tämän kansainvälisesti hyvin tunnettu urheiluvaatebrändi perustettiin tennislegenda Björn Borgin ympärille Tukholmassa vuonna 1984. Yritys tarjoaa kattavia asukokonaisuuksia kohdennettuna eri urheilulajeille, mutta Björn Borg Finland Oy:n Key Account Manager Antonio Matrone kertoo, että tänä päivänä yrityksen tuotteet soveltuvat laajasti urheilun lisäksi myös joka tilanteeseen. 

Nykyisin Björn Borgin kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu muoti- ja sportvaatteet, alusasut, asusteet, laukut sekä kengät. Tuotevalikoima on laaja ja malliston herkullisista väreistä jokainen löytää varmasti omaan tyyliin sopivan vaihtoehdon. Tuotteita myydään tänä päivänä noin 20 eri markkina-alueella, joista suurimmat ovat Ruotsi, Hollanti ja Suomi. Björn Borg Finland Oy toimii tukkakauppana sekä tavarantoimittajana ja asiakkaina ovat niin keskusliikkeet, vaateliikkeet, sporttiketjut, verkkokaupat kuin laivat.

 

SMARTin avulla sujuvampia asiakastapaamisia ja parempaa vuorovaikutusta

 

Björn Borg Finland Oy:n väki huomasi kaipaavansa sujuvuutta niin asiakastapaamisiin kuin sisäisiin palavereihin sekä koulutuspäiviin. Yritys valitsi toimitiloihinsa kaksi SMART Technologiesin SMART Board -kosketusnäyttöä sujuvoittamaan oman työyhteisön välistä työskentelyä ja tehdäkseen asiakastapaamisista mieleenpainuvampia. 

SMART Board MX-sarjan 55” ja 65” älynäytöt tarjoavat helppokäyttöiset ja monipuoliset työkalut niin lähi- kuin etätapaamisiin. “SMARTin monipuolisia ominaisuuksia hyödynnämme etenkin ennakkomyyntien yhteydessä sekä sisäisesti palavereissa ja koulutuksissa. Voin todeta, että kaikki tarpeemme ovat tässä yhdessä SMART-laitteessa, joka tuo sujuvuutta sekä tehokkuutta päiviin” Antonio Matrone Björn Borg Finland Oy:stä kertoo. 

 

SMART mullisti Björn Borgin palaverit – osallistavia esityksiä ja näyttävämpiä videoita 

 

Toinen Björn Borg Finland Oy:n hankkimista SMART-älynäytöistä on sijoitettuna viihtyisään neuvottelutilaan, joissa työyhteisö hyödyntää päivittäisessä työskentelyssään muun muassa SMARTin digitaalista valkotaulua/whiteboardia sekä SMART Mirrorin langatonta omien laitteiden peilausta. SMART-kosketusnäytön kautta esitetään myös erilaisia presentaatioita sekä videoita. Björn Borg Finland Oy:n väki pitääkin nykyisin enemmän palavereja SMART-näytön äärellä ja koko työyhteisö kokee, että presentaatioiden seuraaminen on SMARTin kautta mielenkiintoisempaa ja selkeämpää. 

 

Toinen näytöistä on asennettu liikuteltavaan ja sähköisesti korkeussäädettävään telineeseen, jolloin sitä voidaan liikutella helposti. Näin esimerkiksi erilaisissa asiakastilaisuuksissa tai muuttuvissa tilatarpeissa näyttö voidaan sijoittaa juuri optimaalisesti sopivaan paikkaan. 

 

SMART Boardin tekniikka saa kiitosta 

 

“Haluamme käyttää SMARTia aktiivisesti ja hyödyntää sen monipuolisia ominaisuuksia päivittäin. Muun muassa PowerPoint-esitykset ovat muuttuneet sujuviksi ja näyttäviksi SMARTin avulla” Antonio Matrone kertoo. Antonio antaa erityistä kiitosta etenkin SMART Boardin tekniikalle: “Esittämämme videot toistuvat näyttävinä ja hyvällä äänentoistolla. Näytön resoluutio on terävä ja tämä korostaa positiivisella tavalla tuotteitamme.” 

Kun vielä PowerPointteihin voidaan tehdä suoraan merkinnät ja korostaa tärkeitä asioita, on esityksissä ihan erilainen draivi ja asiat saa paremmin huomiota. SMART-kosketusnäytöt ovat vakiintuneet osaksi organisaation arkea todella hyvin. Björn Borg Finland Oy:n toimiston väki kokee myös, että SMART-älynäyttö on auttanut parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. 

 

“SMART on erittäin hyödyllinen ja tehokas työväline!” Antonio Matrone tiivistää. 

 

SMART herättää Björn Borgin showroomin eloon

 

Björn Borg Finland Oy:n tiloihin Helsingin Vilhovuorenkadulle on luotu uusi upea showroom, jossa Björn Borgin laaja tuotevalikoima pääsee upeasti esille. Hyvä showroom on paljon enemmän kuin pelkkä esittelytila – se on asiakaskokemuksen keskus, joka inspiroi, informoi ja mahdollistaa vuorovaikutuksen tuotteiden kanssa. Tämän päivän moderni showroom hyödyntää myös teknologiaa ja yritys sijoittikin toisen SMART-kosketusnäytöistä showroominsa keskeiselle ja näkyvälle paikalle. 

Kosketusnäyttö osana Björn Borgin showroomia tekee lisätiedon saamisen helpoksi ja tarjoaa showroomilla vierailijalle interaktiivisen ja elämyksellisen kokemuksen. SMART-kosketusnäytön voi esimerkiksi valjastaa pyörittämään vaihtuvaa kuvagalleriaa. Suurella näytöllä vaihtuvien kuvien ansiosta asiakas näkee vaatteet aidossa käyttöympäristössään ja interaktiivisuus auttaa asiakkaita ymmärtämään myös tuotteiden arvon ja toiminnallisuuden paremmin. “SMART auttaa meitä tekemään vaikutuksen asiakkaihimme”, Antonio Matrone kertoo hymyillen. 

 

SMART tuo aktiivisuuden treenitilasta neukkariin 

 

Björn Borg Finland Oy:n toimisto Helsingin Vilhovuorenkadulla henkii raikkautta, yhteisöllisyyttä sekä urheilullisuutta. Yrityksen moton “Train to live” voi konkreettisesti aistia yrityksen tiloihin luodussa upeassa treenitilassa, joka on Antonio Matronen mukaan ahkerassa käytössä viikoittain, jolloin työyhteisö kokoontuu yhteisen treenin äärelle. Staattisen työnteon sijaan Björn Borgilla saa liikkua ja olla aktiivinen. 

SMART sopiikin täydellisesti interaktiiviseksi esitysratkaisuksi Björn Borg Finland Oy:lle, jotta sama aktiivisuuteen ja yhteisöllisyyteen kannustava kulttuuri yltäisi treenitilasta myös neuvotteluhuoneen puolelle. Björn Borgin saamien loistavien käyttökokemuksien perusteella voidaan todeta, että SMART on tuonut Björn Borg Finland Oy:n väen työntekoon lisää vuorovaikutusta, sujuvuutta sekä yhteisöllisyyttä. 

 

Antonio Matrone kertoo, että Björn Borg Finland Oy antaa SMART Boardille täydet viisi tähteä. “SMART täyttää kaikki tarpeemme”. Kysyttäessä SMART-ratkaisujen hankintaprosessista ja yhteistyöstä yhteistyökumppanin Nut Ideasin kanssa, on sekin ollut Antonion mielestä jouhevaa. “Koko prosessi on sujunut kaiken kaikkiaan hyvin!” 

 

Kiinnostuitko SMART-ratkaisuista yrityksenne toimitiloihin? Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme pian yhteydessä ja keskustellaan tilanteestanne lisää

Varaa esittely tai kysy lisää

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita kokous- ja tiimityöskentelytapoja. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne lisää!