Spaces vaihtoi vanhan kokous­tekniikan moderneihin SMART-älynäyttöihin ja saa asiakkailtaan pelkkää kiitosta

25.03.2021

Spaces tarjoaa toimistoja, coworking-tiloja ja kokoustiloja yli 418 toimipaikassa ympäri maailmaa. Helsingissä kohteita on tällä hetkellä kolme. Kohteiden sydän on Business Club, josta löytyy monipuolisia työskentelytiloja – erilaisia työpisteitä, kokoustiloja sekä tiimityöskentelyalueita kaikenlaisiin työpäiviin ja bisnestilanteisiin.

Spaces haluaa tukea asiakkaitaan saavuttamaan oman liiketoimintansa tavoitteet tarjoamalla dynaamisia työtiloja ja oheispalveluja, jotka auttavat ajattelussa, uuden luomisessa ja yhteistyön tekemisessä. Tähän liittyy olennaisena osana myös teknologia.

Tiimityöskentelyalueilla oli aiemmin käytössä perinteiset fläppitaulut ja kevytprojektoreja, joiden hyödyntämismahdollisuudet ovat rajalliset. Toiveena oli saada aiempaa modernimpi ja tehokkaampaa työskentelyä tukeva ratkaisu.

 

SMART-älynäyttöjen pilotista positiivisia tuloksia

Suomen Spaces Business Clubit ryhtyivät pilotoimaan SMART Board -älynäyttöjä, joilla korvattiin osa fläppitauluista ja muusta vanhasta kokoustekniikasta. SMARTit ovat olleet nyt käytössä reilun vuoden ajan ja tulokset ovat olleet pelkästään positiivisia.

Asiakkaat ovat olleet erityisen innostuneita siitä, että SMART on helppokäyttöinen ja taipuu moneen: niin vapaammat ideointisessiot kuin työpalaverit saavat ryhtiä ja tehokkuutta SMARTin ominaisuuksista, sillä voi tehdä merkintöjä suoraan tiedostoihin ja lopputulokset ovat heti jaettavissa osallistujille.

”Jopa afterwork-tilaisuuksissa on hyödynnetty luovasti SMARTin mahdollisuuksia! Eräs tiimi pelasi piirtämiseen ja arvailuun perustuvaa Pictionary-peliä SMARTin whiteboard-toimintoa apuna käyttäen.” Jenni Harju Spacesiltä kertoo.

Business Clubeissa järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia, joihin ketterät ja siirreltävät älynäytöt tuovat oman lisäarvonsa.

 

Modernista kokoustekniikasta kilpailuetua

Tavatessaan uusia, potentiaalisia asiakkaita Spaces esittelee aina myös tarjolla olevan teknologian. SMART-ratkaisu on kaikissa Suomen toimipisteissä asiakkaiden maksuttomassa käytössä. Tämä onkin selvästi tehnyt vaikutuksen uusiin asiakkaisiin ja Spaces kokee, että moderni kokoustekniikka tuo palveluun lisäarvoa.

”Yhteisön arki on helpottunut käytössä olevien SMART-älynäyttöjen myötä. Uudet asiakkaat vaikuttuvat siitä, miten tilojemme kokoustekniikka tukee tehokkaita, tulevaisuuden työskentelytapoja. Olemme lisäksi iloisia, että ratkaisua on osattu hyödyntää kovan bisneksen lisäksi myös luovemmin ja vapaamuotoisemmin erilaisissa tilanteissa.” Jenni Harju Spacesiltä tiivistää.

 

SPACES

Spaces on amsterdamilaistaustainen luova ja yrittäjähenkinen coworking-, yksityistoimisto- ja kokoustilatarjoaja. Sillä on toimipaikkoja yli 418 kohteessa ympäri maailmaa. Suomessa Spaces toimii kolmessa eri kohteessa Helsingissä. Toimipaikat ovat Postitalo, Bulevardi ja Tripla.

Spaces on osa kansainvälistä IWG PLC -konsernia ja sillä on kaksi sisarbrändiä Suomessa, Regus ja Signature. Spaces-asiakkaat voivat hyödyntää myös sisarbrändien tiloja ympäri maailmaa. Koska konsepti on aina sama, asiakas löytää aina itselleen työskentelytilan ja tietää mitä saa, riippumatta sijainnista. Tutustu tarkemmin: spacesworks.com

Oliko asiakastarina mielestäsi kiinnostava? Jaa sisältö ja kommenttisi!

 

Kiinnostuitko SMART-ratkaisuista yrityksenne toimitiloihin? Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme pian yhteydessä ja keskustellaan tilanteestanne lisää

Varaa esittely tai kysy lisää

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita kokous- ja tiimityöskentelytapoja. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne lisää!