Osallistavaa ja tuottavaa etätyöskentelyä – SMART TeamWorks™ 

14.12.2021

Tapaaminen tiimin kanssa alkamassa, mutta oikean mallinen HDMI-kaapeli on taas hukassa. Oikeaa kaapelia etsiessä mietit kuka tekisi palaverista muistiinpanot ja miten ihmeessä saisit pidettyä etänä mukaan tulevat osallistujat hereillä ja aktiivisena. Lopeta turhat huolet, ota käyttöön SMART TeamWork™ ja viet tiimisi nykyaikaan. 

Palaveri alkaa ja Lissun olisi tarkoitus esitellä uusin kampanja, mutta kuvan jakaminen ei onnistu. IT-osastolta Rauno yrittää auttaa, mutta Lissu tietää kykenevänsä selittämään kaiken ilman kuvaakin. Avopallohärdelli on valmis, kun kaikki puhuvat, kyselevät ja huutelevat toistensa päälle. Hiljaa mielessäsi mietit pomon sanoja: ”Jengi arvostaa, et sä otat ne mukaan suunnitteluun. Pidätte kato pari workshoppia ja saat niistä sitten ihan timanttista settiä! Jees, mä hei luotan suhun – ja ne joulubonarit on sitten tämän projektin onnistumisesta kiinni”.  

Ammenna tiimisi osaaminen, tieto ja resurssit etäpalaverissa 

Työntekijät tosiaan arvostavat, kun heidän osaamistaan, näkemyksiään, resurssejaan sekä tietoa hyödynnetään osallistavasti projektien edetessä. SMARTin työkalujen avulla osallistat tiimisi jäsenet helposti myös virtuaalisessa työympäristössä.  

Tiedämme, että työn tuottavuuden on pysyttävä korkeana, vaikka tiimit olisivat hajallaan eri toimipaikoissa. Liiketoiminnan kannattavuuden kannalta on tärkeää, että jokainen pääsee osallistumaan eikä kukaan passivoidu, vaikka tiimikaverin ja esimiehen fyysinen läsnäolo sekä kokoontumiset puuttuvat. 

SMARTIn moderneilla työvälineillä varmistat, että parhaat työntekijät pysyvät yrityksessä eivätkä haikaile parempien työkäytäntöjen perässä muualle. 

Ratkaisuna SMART TeamWorks™

SMART TeamWorks mahdollistaa selkeät, nopeat ja tehokkaat virtuaaliset kokoukset ja palaverit aidosti digitaalisessa työympäristössä. Alusta soveltuu loistavasti paikallisten ja etätiimien reaaliaikaiseen yhteistyöhön, kun kaikki voivat työskennellä yhdessä samojen tiedostojen parissa.

SMART TeamWorks™ on markkinoiden kattavin työskentelyalusta paikallisesti ja etänä työskentelevien, sekä etänä osallistuvien, reaaliaikaiseen yhteistyöhön. Se tuo käytetyimpiin etäohjelmiin, kuten Teams, Webex®, Zoom, ConX, Google Meet, GoToMeeting™, Skype® for Business, Join Me ja Lifesize osallistavia toimintoja. Paljon muutakin kuin ääntä ja kuvaa.

Smart Teamworks tiimityön apuna
  1. Suunnittele palaveri etukäteen ja aloita tapaaminen yhdellä klikkauksella SMART Board -älynäytöllä.
  2. Jokainen voi liittyä samalle työalustalle omilla laitteillaan paikasta riippumatta.
  3. Kaikki voivat työstää ja tehdä merkintöjä samaan käsiteltävään tiedostoon.
  4. Tiedostoon voidaan liittää kuvia, kaavioita, linkkejä.
  5. Jaa tiedostot osallistujille välittömästi istunnon jälkeen, tallenna.
  6. Voitte palata ja jatkaa saman työalustan työstämistä myöhemmin.

SMARTilla työskentelet turvallisesti ja SMART huolehtii sinun, työntekijöidesi ja asiakkaidesi tietoturvasta.

Tutustu tarkemmin SMART TeamWorksiin!

Ota yhteyttä ja sovitaan demoesittely!

Varaa esittely tai kysy lisää

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita kokous- ja tiimityöskentelytapoja. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne lisää!