SMART – monipuoliset hyödyt tiimityöskentelyyn

16.11.2021

Tiimipäivä tiedossa, joten aika varmistaa fläppitaulun paperin ja post-it-lappujen riittävyys sekä metsästää kaikki ympäri toimistoa eksyneet tussit neuvottelutilaan. Ehkäpä tarvitset yhden unettoman yön, miettiessä miten osallistaa etänä työskentelevät tiimin jäsenet. Unohda kaikki tämä ja vie työtiimisi nykyaikaan.

SMART älynäyttö mahdollistaa saumattoman työskentelyn, olipa tiimisi jäsenet toimistolla tai etänä. Kosketusnäyttö on yhteensopiva eri laitteiden kanssa, joten voit peilata ja esittää sisältöä omalta laitteelta langattomasti SMART-älynäytölle ja hyödyntää sen erilaisia kosketus- sekä kirjoitus toimintoja samalla, kun teet esityksestäsi vuorovaikutteisen, tehokkaan ja innostavan.

Tutut huudahdukset raikuvat monella työpaikalla: ”Voisiko joku ottaa kuvan ja laittaa jakoon kaikille? Kuka voisi kirjoittaa puhtaaksi nämä muistiinpanot? Ottiko joku nyt kaikki post-it-laput talteen?”

SMART Board Pro -sarjan kosketusnäytöillä jaat kuvan, äänen ja kosketuksen langattomasti. Hyödynnät digitaalisia muistilappuja, joita voitte muokata yhdessä tiimin kanssa – läsnä tai etänä. Kokouksen aikana muodostuvat digitaaliset muistiinpanot lähetät helposti heti eteenpäin!

SMART toimii yhdessä kaikkien tuttujen toimisto-ohjelmien kanssa. Voit kirjautua omilla Microsoft tai Google -tunnuksillasi näytöllä suoraan tiedostoihisi, avata vaikkapa PowerPoint-esityksen, elävöittää esitystäsi videoilla ja innostaa osallistujia. Teet merkinnät ja muokkaukset suoraan ruudulla ja tallennat ne alkuperäiseen tiedostoon. SMART-älynäyttöön sisäänrakennetun iQ Android™-älyn avulla voi helposti vaihtaa digitaalisesta valkotaulusta videoihin, nettiselaimeen tai muihin tiedostoihin ja työkaluihin.

Smart 7000 pro

Tehoa tiimien väliseen etätyöskentelyyn

Digitalisoitu interaktiivinen ryhmätyöympäristö tehostaa tiimienvälistä etätyöskentelyä, kun erillään olevat tiimit sekä yksittäiset etäosallistujat saadaan tekemään yhteistyötä tehokkaasti ja tuottavasti paikasta riippumatta.

Useampi käyttäjä voi työstää samaa tiedostoa yhtä aikaa niin lähi- kuin etäyhteydellä. Object awareness -toiminto tunnistaa automaattisesti mm. ainutlaatuisen ja patentoidun digitaalisen musteen (SMART Ink), kynällä tai sormella kirjoittamisen, tekstin ja eri objektien sormella liikuttelun, kämmenellä pyyhkimisen ja sormilla zoomaamisen.  

SMART älynäyttö mahdollistaa vuorovaikutteiset kokoukset, joissa kaikki työstävät ja pääsevät osallistumaan reaaliajassa. SMART ohjelmisto, kosketusnäyttö ja kokoustilan muu AV-tekniikka on intuitiivista ja helppokäyttöistä, joten jokainen oppii hyödyntämään työkaluja ilman erityistason teknisiä vaatimuksia.

Tervetuloa nykyaikaan! Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita ja tietoturvallisia kokous- sekä tiimityöskentelytaitoja.

Ota yhteyttä ja sovitaan demoesittely!

Varaa esittely tai kysy lisää

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita kokous- ja tiimityöskentelytapoja. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan tilanteestanne lisää!