SMART Board -kosketusnäytöt

SMART Board -kosketusnäyttö vie työtehon ja tiimin tuottavuuden uudelle tasolle. Älynäyttö elävöittää esiintymistäsi monipuolisilla elementeillä sekä digitaalisilla piirtomahdollisuuksilla samalla, kun asiakkaasi pääsee vaikuttamaan jaettuun tietoon. Hallittava viestintäympäristö syntyy yhdistämällä SMART-kosketusnäytöt SMART-ohjelmistoihin.

Älynäyttö tiimityön tuottavuuden mahdollistajana

SMART-älynäyttö mahdollistaa saumattoman työskentelyn, olipa tiimisi jäsenet toimistolla tai etänä. SMART-älynäyttöön sisäänrakennetun iQ Android™-älyn avulla voi helposti vaihtaa digitaalisesta valkotaulusta videoihin, nettiselaimeen tai muihin tiedostoihin ja työkaluihin. Kosketusnäyttö on yhteensopiva eri laitteiden kanssa, joten voit peilata ja esittää sisältöä omalta laitteelta langattomasti SMART-älynäytölle ja hyödyntää sen erilaisia kosketus- sekä kirjoitus toimintoja samalla, kun teet esityksestäsi vuorovaikutteisen, tehokkaan ja innostavan.

 

Useampi yhtäaikainen käyttäjä muokkaamassa samaa tiedostoa

SMART-ratkaisuilla etätyön välineet ovat aina kunnossa ja ajan tasalla. Useampi käyttäjä voi työstää samaa tiedostoa samaan aikaan niin lähi- kuin etäyhteydellä. Object Awareness –toiminto tunnistaa automaattisesti SMART Ink -kynän kirjoittamisen, sormella liikuttelun ja kämmenellä pyyhkimisen. Tämän lisäksi SMART toimii yhdessä kaikkien tuttujen toimisto-ohjelmien kanssa, joten voit avata tiedostoja SMART-älynäytölle, tehdä niihin merkintöjä ja tallentaa muokkaukset suoraan ruudulla ennen kuin lähetät tallennetut ja valmiit materiaalit eteenpäin.

Virtuaalinen kokous säästää aikaa ja rahaa

Kokouksesta kuluu usein yllättävän suuri osa ajasta laitteiden, liittimien, kaukosäädinten ja kuivuneiden tussien kanssa sähläämiseen. Lopulta kukaan ei muistanut kirjata ylös mitä päätettiin. Joku onneton ehti pyyhkiä tussitaulun ennen kuin siitä ehdittiin napata kännykällä kuva. Kuulostaako tutulta?

Meille kaikille on syntynyt uusia kokemuksia kokouskulttuurin muutoksista viimeisten vuosien aikana. Kokoustilan sekä kodin konttorin voi rakentaa toimimaan älykkäästi erilaisilla kosketusnäytöillä sekä ohjelmistoilla.

Älynäytöt ja niiden tiimityöskentelyyn tarkoitetut ohjelmistot sekä muut oheislaitteet ratkaisevat tehokkuuteen ja tuottavuuteen liittyvät haasteet. Säästät omien asiakkaiden aikaa samalla, kun annat itsestäsi ja yrityksestäsi ammattimaisen kuvan SMART-teknologian avulla.


Onnistunut hybridityöskentelyn kokemus on ehto tämän päivän tuottavuudelle ja työteholle

Tiimityön tuottavuuden mahdollistaja

Saumaton työskentely

SMART-älynäyttöön sisäänrakennetun iQ Android™-älyn avulla voit helposti vaihtaa digitaalisesta valkotaulusta videoihin, nettiselaimeen tai muihin tiedostoihin ja työkaluihin.

Yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa

Voit peilata ja esittää omalta laitteeltasi langattomasti SMART-älynäytölle, ja hyödyntää samalla sen kosketus- ja kirjoitustoimintoja.
Tee esityksestäsi vuorovaikutteinen, tehokas ja innostava.

Useampi yhtäaikainen käyttäjä

Useampi käyttäjä voi työstää samaa tiedostoa yhtä aikaa niin lähi- kuin etäyhteydellä. Object awareness –toiminto tunnistaa automaattisesti SMART Ink -kynän kirjoittamisen, sormella liikuttelun ja kämmenellä pyyhkimisen.

Tutut ohjelmistot interaktiivisesti

SMART toimii yhdessä kaikkien tuttujen toimisto-ohjelmien kanssa. Voit avata tiedostoja SMART-älynäytölle, tehdä niihin merkintöjä ja tallentaa muokkaukset suoraan ruudulla.

SMART Board Pro -kosketusnäytöt yrityksille ja organisaatioille

Modernisoi yrityksesi neuvottelu-, tiimityö- ja yhteiskäyttötilat nykypäivään. Tehosta tiimien työskentelyä, varmista työskentelyn tuottavuus ja innosta myös asiakkaasi. Intuitiivisilla, helppokäyttöisillä SMART Board Pro -näytöillä onnistut!

SMART Board MX Pro -sarja + iQ

SMART Board MX Pro -kosketusnäyttö on helppokäyttöinen älynäyttö tärkeimmillä perusominaisuuksilla ja työkaluilla – edullisesti.

MX Pro:n avulla viet tiimipalaverit, workshopit, koulutukset ja etäosallistujien osallistumisen samalla työskentelyalustalle.

Sisältää vakiona vuoden lisenssit Meeting Pro -ohjelmistoon, jossa mm. rajoittamaton työtila, isojen kuvien käsittely ja edistyksellinen whiteboard

Tallenna merkinnät PowerPointiin, Exceliin, Wordiin ja PDF:ään suoraan alkuperäiseen tiedostoon

Koot 55”, 65”, 75” ja 86”

SMART Board MX -sarja + iQ

SMART Board MX -kosketusnäyttö on helppokäyttöinen älynäyttö tärkeimmillä perusominaisuuksilla ja työkaluilla – edullisesti.

MX:n avulla viet tiimipalaverit, workshopit, koulutukset ja etäosallistujien osallistumisen samalla työskentelyalustalle.

Tallenna merkinnät PowerPointiin, Exceliin, Wordiin ja PDF:ään suoraan alkuperäiseen tiedostoon

Koot 55”, 65”, 75” ja 86”

SMART Board GX -sarja

4K Ultra HD -resoluutio

Käyttöaika vähintään 50 000 h

Täysin lämpökäsitelty, häikäisemätön lasi

Sisäänrakennettu langaton peilaus kaikille käyttöjärjestelmille (IOS, Miracast, Chromecast, Windows)

Tallenna merkinnät PowerPointiin, Exceliin, Wordiin ja PDF:ään suoraan alkuperäiseen tiedostoon

ENERGY STAR® -sertifikaatti – Markkinoiden alhaisin virrankulutus

Koot 65”, 75” ja 86”

 

SMART TeamWorks ja SMART Meeting Pro -ohjelmistot

Kaipaatko etäyhteydeltä muutakin kuin pelkkää kuvaa ja ääntä?

SMART -ohjelmistot mahdollistavat täysin digitaalisen työaseman, joka voidaan jakaa projektiin osallistuvien tiimiläisten kesken. SMARTin modernit tiimi- ja projektityöhön kehitetyt ohjelmistot varmistavat, että kaikki osallistuvat aktiivisesti palaveriin alusta loppuun saakka.

Tutustu SMART -tuoteperheen valikoimaan ja pyydä meiltä tarvittaessa apua tilanteen kartoittamisessa. Autamme sinua avaamaan oven tuottavaan työskentelyyn paikasta riippumatta. Meiltä saat kaikki digitaaliset IT-ratkaisut ja -palvelut täysin digitaalisen työympäristön sekä työaseman luomiseen.

SMART TeamWorks

Työskentelyalusta paikallisten ja etätiimien reaaliaikaiseen yhteistyöhön. Tiedostojen yhteiskäyttö samalla alustalla.

SMART Meeting Pro

Interaktiivinen ohjelmisto suunnittelu- ja projektityöhön. Rajoittamaton työskentelyalusta.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton demoesittely jo tänään!

SMART ratkaisut valtuutetuilta jälleenmyyjiltä

Autamme yritystäsi kehittämään moderneja, tehokkaita ja tietoturvallisia kokous- sekä tiimityöskentelytaitoja. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää teidän tarpeista.