SMART Board 6000S Pro -sarja –edistyksellistä kosketusnäyttöteknologiaa

SMART Board 6000S Pro -sarjan 4K:n älynäytöt tarjoavat nopeat, helpot ja vuorovaikutteiset työkalut lähi- ja etätiimien yhteistyöhön. Uusin ja edistyksellisin interaktiivinen teknologia tuo vaativaankin tiimityöhön kaiken tarvittavan. Monikäyttöisyyttä lisää yhteensopivuus yleisimpiin ohjelmistoihin. SMARTin tarjoamat, eri etätyöratkaisuihin integroituvat ohjelmistoratkaisut,  tuovat lähi- ja etäosallistujat mahdollisimman tasapuolisesti samalle työalustalle. SMART on ratkaisu, joka nostaa tehokkuuden ja tuottavuuden uudelle tasolle nopeuttaen prosesseja, säästäen aikaa ja vähentäen kustannuksia. SMART tuo erikokoisten organisaatioiden lähi-, etä- ja hybriditapaamisiin tehokkuutta, luovuutta ja innostavaa aktiivisuutta osallistujien paikasta riippumattomasti. SMART Board 6000S Pro on valittavissa 65”, 75” tai 86” koossa joko kiinteästi seinälle asennettuna tai liikuteltavalla mobiilitelineellä. 

 • 4K UHD kosketusnäyttö 65”, 75”, 86”
 • HyPr Touch™  ja InGlass -teknologia
 • Jopa 40 samanaikaista kosketuspistettä
 • Sisäänrakennettu Android iQ -järjestelmä
 • Room Array mikrofoni ja 20w kaiuttimet
 • Oman laitteen langaton peilaus
 • USB-C liitäntä
 • SMART Meeting Pro -ryhmätyöohjelmisto
 • SMART Ink -digitaalinen muste
 • ENERGY STAR® & Ecodesign sertifikaatit
 • NFC-turvakirjautuminen turvakirjautuminen omiin tiedostoihin
 • GDPR ja kaikki tietoturva-asiat lakien mukaisesti
 • Turvalliset OTA-automaattipäivitykset
 • Remote Management -etähallinta
 • Musta tai valkoinen kehys

 

Sisäänrakennettu Android iQ -järjestelmä vakiona

Sisäänrakennettu Android 11 iQ -järjestelmä tuo SMART Board 6000S Pro -sarjan näyttöön kaikki työryhmän tarvitsemat perustyökalut: selain, digitaalinen valkotaulu (whiteboard) helppokäyttöisillä ja monipuolisilla työkaluilla ja langattoman näytön jakamisen. Automaattiset OTA-päivitykset ja sisäänrakennettu suojaus pitävät päivitykset ajan tasalla ja käytön turvallisena.

 

Teknologiaa, joka vie käytettävyyden uudelle tasolle

SMART Board 6000S Pro -sarjan edistyksellinen HyPr Touch™  ja InGlass -teknologia tuo kosketukseen ja kirjoittamiseen mahdollisimman viiveettömän, luontevan ja luonnollisen käyttökokemuksen. Jopa 40 samanaikaista kosketuspistettä, paineherkkä muste ja samanaikainen työkalujen käyttö mahdollistaa useamman käyttäjän yhtäaikaisen kirjoittamisen, pyyhkimisen, siirtämisen ja zoomaamisen. Tätä täydentää Object Awareness™ toiminto, jolla järjestelmä havaitsee ilman erillistä valintaa automaattisesti kosketuksen, kynien käytön ja kämmenellä tapahtuvat toiminnot.

Liiketunnistin käynnistää laitteen automaattisesti, kun tilaan saavutaan ja vastaavasti sammuttaa näytön automaattisesti, jos sitä ei käytetä.  Valoanturit säästävät näytön kirkkautta tilaan ja näytön katseluun sopivaksi.

SMART Board 6000S Pro-sarjassa on Integroitu room array mikrofonijärjestelmä ja 20w kaiuttimet.

 

Edistykselliset vaihtoehdot ja toiminnallisuudet oman laitteen jakoon

SMART sisältää helppokäyttöisen omien laitteiden langattoman jaon, jossa tiedostoja ja esityksiä voi jakaa suoraan selaimen kautta, ilman kirjautumista sisäiseen verkkoon. Windows ja Mac tietokoneissa toimii myös langaton kosketus. USB-C liitännällä voi jakaa kuvan, äänen ja kosketuksen helposti ja samalla tulee käyttöön SMARTin ainutlaatuinen SMART Ink-digitaalinen muste, jolla voi tehdä merkinnät ja tallennukset suoraan alkuperäisiin tiedostoihin, kuten esimerkiksi PowerPointiin, pdf, excel.

 

Energiansäästö ja tietoturva vakioituna

SMART sisältää ENERGY STAR® & Ecodesign sertifikaatit, jotka takaavat markkinoiden alhaisimman virrankulutuksen. Älynäytössä on NFC-turvakirjautumismahdollisuus, joka nopeuttaa omien tiedostojen tuontia näytölle. Tietoturva sekä GDPR-ratkaisut on tehty EU:n ja Suomen voimassa olevien lakien mukaisesti. Käytön turvallisuutta lisää vakiona mukana tuleva Remote Management etähallintaohjelmisto, jolla laitetta voidaan hallita ja päivittää etäyhteydellä.

 

SMART Board 6000S Pro -sarja tarjoaa yhdessä SMARTin työryhmäohjelmistojen kanssa työkalut vaativaan yhteiskehittelyyn ja hybridityöhön

SMART Board 6000S Pro -sarjassa tulee vakiona SMART Meeting Pro -ohjelmisto, jonka monipuoliset ja helppokäyttöiset whiteboard -työkalut nostavat yhteistyön uudelle tasolle, tarjoten työkalut luovaan ryhmä- ja projektityöhön.

Optiona saatava SMART TeamWorks -ohjelmistoalusta on tehty suunnittelutiimeille, yhteiskehittelyyn ja koulutuksiin. Ohjelmiston monipuoliset ja nopeasti omaksuttavat työkalut integroituvat käytetyimpiin etäohjelmistoihin sekä henkilökohtaisiin laitteisiin. TeamWorks mahdollistaa lähi-, etä- ja hybriditiimien reaaliaikaisen ja paikasta riippumattoman yhteistyön. SMART 6000S Pro -älynäyttö ja TeamWorks -ohjelmistoalusta on täydellinen ratkaisu asiantuntijatiimien sekä monen toimipisteen ja hajautettujen tiimien tarpeisiin, jotka eivät halua tinkiä luovuudessa ja tehokkuudessa, lokaatiosta riippumatta.

Lisätiedot SMART 6000S Pro -sarjasta